Pokud se Vám nedaří delší dobu otěhotnět, v tomto článku se dozvíte velmi jednoduchou strategii, která může pomoci ke zklidnění, uvolnění, nadhledu a puštění toho obrovského tlaku “chci dítě”.

Zkuste se, prosím, zamyslet, co Vám zní líp: CHCI MÍT DÍTĚ  nebo CHCI DÁT ŽIVOT?
Pravděpodobně intuitivně ucítíte, že „chtít dát život“ je lepší volba. Ale proč? Čtěte dál a zjistíte, jak Vám přehození pár slov může změnit život.

V čem je to jiné?

Obrovský rozdíl je v tom, zda chcete něco MÍT či něco DÁT. Pokud něco chcete vlastnit a vy to nemáte a ani nevíte, jestli to někdy vůbec budete mít, vzniká:

    tlak,
    napětí,
    stres,
    zklamání.

Pokud si však z celého srdce přejete něco dát, pocítíte:

    mír,
    lásku,
    touhu,
    klid,
    naději.

Vzniknou ve Vás úplně jiné emoce! A to pouze přehozením pár slov. Úžasné!
Ale pozor! Nastavit si tuto změnu ve svém slovníku a vnímání lze pouze za předpokladu, že Vy sama si života velmi ceníte! Pokud Vy sama jste VDĚČNÁ za to, že můžete chodit po této zemi, dokážete si uvědomit, jaký obrovský dar život je. Pokud však vnímáte život jako telegram, který je krátký a ještě s chybami, tak lehce Vám to nepůjde. Proto dejte životu příležitost a užívejte si všech krás a zázraků, které nabízí.

Jak změnit svůj postoj?

Vezměte si pero a papír a ROZHLÉDNĚTE SE KOLEM. Napište si vše, za co jste ve svém životě VDĚČNÁ! Možná Vás to překvapí, ale pokud máte střechu nad hlavou a máte co jíst, patříte k nejbohatším lidem na této planetě.  
Jsem si jistá, že to víte, ale v běhu všedních starostí se na to zapomene velmi snadno. Proto velmi doporučuji KAŽDÝ DEN si napsat alespoň 3 věci, za které jsem vděčná. Já osobně tuto techniku mám velmi ráda a poctivě si každý den na tři vděčnosti čas najdu. Každý den mi to totiž připomene, jak úžasný život žiju.
Dnešním článkem bych Vás chtěla inspirovat k zamyšlení, zda chtít MÍT dítě či raději chtít DÁT život?  Budu moc ráda za Vaše názory a postřehy v komentářích!

Uvidíme se na mém semináři BUDU TĚHOTNÁ 18.11. V Brně? Budu se těšit na milé setkání s Vámi…
Všechny informace o semináři naleznete ZDE.
Hanka
www.ditevitano.cz
www.antikoncepcejinak.cz
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account