Každý kočkař to jistě ví. Kočky jsou mlsná stvoření, dokonce jsou snad mlsnější než kozy.:-)
Kočičí jazýčky jsou vybrané. Kočky sice jídlo očuchají tak, jak to známe od psů, ale jen tak něco do pusy nevezmou. Od psů se v tomto mají co učit. Zatímco pes sežere snad všechno, kočka je od přírody vybíravá. Ani každou myšku nesní.
To pes, tomu je úplně jedno, zda jde o luxusní pamlsek, kus masa, voňavou omáčku, granule nebo kůrku chleba. Všechno v něm většinou zmizí dřív, než to vůbec stačí ochutnat. To o kočkách neplatí. Někdy je problém do nich vůbec dostat nějaké krmivo, jen tak něco jim prostě nevoní.
Kočky jsou vybíravé
S předpokladem o vybíravosti koček uspořádal český výrobce kompletního krmiva akci velké kočičí testování, do kterého se zapojila stovka lidí.
Jak takové testování dopadlo?
A jak vůbec takové kočičí testování vypadá?
Je to jednoduché.
Vezme se kočka a dvě misky. Do jedné misky se dá jeden druh granulek a do druhé granulky jiné. Kočka si pak sama vybere, která miska jí voní víc. Poprvé ochutná jenom z jedné misky, z té, ve které je chutnější krmivo. Tak se to pozná. Pro závěr o konkrétním krmivu pochopitelně jedna kočka nestačí, chce to tisíce koček…
Takto testoval granulky pro kočky český výrobce Dibaq.

Není divu, že kočičky kompletní granule pro kočky značky Fitmin v testu přijali s velkou chutí. 75 koček ze 100 granule Fitmin Purity chutnaly. Výsledky testu potěšili nejenom výrobce, ale i chovatele, kteří vzorek získali pro testování zdarma a s ním i možnost dát svým kočkám něco, co jim opravdu chutná.
A ta možnost je tu znovu.
I nyní máte možnost získat vzorek krmiva pro kočky zdarma, navíc ve vánočním balení.
Zažádat si o vzorek můžete tady.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account