Až si zase budete připadat bez energie a budete se potýkat s pocitem, že vám v životě něco chybí, zkuste se myšlenkově vrátit k dětství. K tomu, co vás bavilo a dokázalo vás nadchnout. Podstatné totiž nebude to, co prožíváme nyní, ale to, co bychom chtěly prožívat, kdyby před námi nebyla žádná omezení. Tento týden si budeme muset občas připomenout, jaké to je cítit se šťastné kvůli maličkostem. Budou na nás dopadat vlastní myšlenky, ale znamení nám dají moc si od nich vytvořit odstup. Snažte se být samy sebou a především nekoukejte na to, jak žijí ostatní. Dbejte na svoje pocity a potřeby.
Vztahy
Znamení jsou pro tento týden hodně volnomyšlenkářské. Pro většinu z nás si začátek týdne připravil spíš pracovní náladu. Vztahy budou trochu mimo nás. Pokud si však najdeme na protějšek čas, mělo by to být proto, že na něj máme opravdu náladu. Ne proto, že musíme. Ve všem bude vždy platit, ať se řídíte svými pocity. Už od úterý nás znamení Vodnáře přenese do svobodomyslného a hodně samostatného vyzařování. Budeme se umět s muži kamarádit a být parťačky. Ty z vás, které ve vztahu s partnerem řeší něco vážného, by se teď neměly snažit to vyřešit – znamení do konce týdne jsou ryze nekonfliktní. Užívejte si pohody a nebojte se navazovat nová přátelství i s muži, nejen s ženami.
Práce
Snažte se nezarážet se nad tím, proč se ostatní chovají tak, jak se chovají. V následujících dnech mohou mít mnohé z nás pocit, že fungují v prostředí plném závistivých a pomlouvačných lidí. Nebude to úplně pravda, spíše to budeme my samy vnímat mnohem intenzivněji, než jindy. A to především v pracovní oblasti, kde budeme mít velkou potřebu se soustředit na zadané úkoly. Snadno a od ruky nám půjde vše, co vyžaduje velké množství kreativity. Jakmile se v práci setkáte s lidmi, kteří budou pohodoví, okamžitě si padnete do noty. Ostatními se nezabývejte a nechte je jejich osudu.
Finance
Kozoroh v úvodu týdne nám dá velmi slušné možnosti pro investování peněz, či nakupování věcí, které potřebujeme do šatníku. Budeme praktické a na cokoli po čem sáhneme, budeme mít vyloženě dobrou ruku. Kupte si dobře padnoucí šaty, či doplňky do interiéru. Vybírejte z pestrých tónů. Od druhé poloviny týdne nebudeme mít ani chuť, ani potřebu chodit po obchodech. Dejte si od peněz pauzu a nechte je ležet na účtu a v peněženkách. Alespoň do příštího týdne, který nás bude vyloženě vybízet k nákupům.
Zdraví
Celý týden se starejte o kůži a potažmo kůži chraňte vyššími ochrannými faktory. Kupte si kvalitní opalovací krémy a určitě nezapomínejte na péči po opalování. Nevynechejte ani vlasy a nehty. Celý povrch těla bude velmi citlivý a náchylný k zarudnutí, či spálení od slunce. Hlavně v druhé polovině týdne bychom měly hodně relaxovat a dopřát tělu rovnováhu. Ideální bude zajít si na energetickou masáž, a pokud budete mít možnost, udělejte to někdy navečer, kdy bude tělo víc citlivé. 

Zvířetníkový horoskop na 24. týden 2017
První den v týdnu odstartuje Kozoroh – pečujte o pleť a nehty. Dopřejte si saunu, koupele a udržujte tělo v teple. Úterý, středa a čtvrtek ve Vodnáři nám poskytnou více uvolněnosti – masírujte ztěžklé nohy, ošetřujte křečové žíly. Důležité bude dávat pozor, abychom neutrpěly zranění kotníků nebo lýtek, které by se těžko hojilo. Znamení Ryb nám dodá svou energii v pátek, sobotu a neděli – pečujte o chodidla, poskytněte jim tolik péče, kolik jen můžete. Pokud si navíc dopřejete reflexní masáž nohou, úžasně vám to dodá energii. 

Vodnář
Vaše velká síla bude v tom, že na vše se budete umět dívat optimisticky a špatné nálady lidí kolem vás se vás týkat nebudou. Zachovejte si vyrovnanou mysl po celý týden, můžete díky tomu dosáhnout obrovských výsledků jak v práci, tak v partnerských vztazích, kde se vám může podařit konečně pohnout s dlouhodobými neshodami. 
Kozoroh
To hlavní umění a trik budou v tom, že se dokážete od věcí oprostit a dát si klapky na oči i na uši. Až trochu zatvrzele budete pracovat na všem, co potřebujete dotáhnout a okolí se vás nebude týkat. Vlastně je to ta nejlepší strategie jakou můžete zvolit, protože domů budete chodit správně nabité a zbude vám síla na rodinu a partnera.
Ryby
Víte, proč se poslední dobou cítíte bez motivace a lidé kolem vás vám spíš lezou na nervy, než abyste byly v jejich přítomnosti rády (jak je to u vás obvyklé)? Protože málo dbáte samy na sebe, místo toho spíš darujete svůj čas těm okolo. Tento týden je chvíle, kdy bude potřeba toto rázně utnout. Milé Ryby, buďte zdravě sobecké, protože zdraví a psychiku máte jen jedny.
Beran
Budete mít pocit, že se vám pod nohama houpe pomyslná větev. Energie budou příliš vzdušné a vám bude dělat velký problém se delší dobu na něco soustředit. Velmi důležitými prvky proto pro vás budou hudba, ale také jemné květinové vůně, které vás uklidní. Snažte se hodně spát a především před spánkem nepřetěžujte žaludek.
Býk
Snažte se v práci nebýt tolik aktivní. Čím víc se budete snažit podávat skvělý výkon, tím víc se budete cítit vyčerpané. Tento týden vašemu znamení jednoduše nepřeje v pracovní oblasti. Zato se budete skvěle cítit doma a v obklopení lidí, které máte rády. Z mnoha stran budete dostávat odezvu na to, že je lidem s vámi dobře. Užívejte si chvály, je zasloužená.
Blíženci
Pro Blížence budou nejpodstatnější vztahy a jejich vlastní výkonnost. Ne však pracovní. Od práce zůstaňte ještě chvíli vzdálené. Naopak se vás budou týkat vztahy v rodině (především pak půjde o rodiče a sourozence) a také to, jak vycházíte se svými známými a kamarádkami. Celkově se zaměřte na to, abyste si se ženami ve svém okolí řekly vše, co potřebujete. Založte své přátelství na upřímnosti.
Rak
Až se opět rozhodnete pracovat do padnutí, vzpomeňte si, jak jste dopadly, když jste tohle udělaly naposledy. Budete mít obrovské množství energie, které byste však měly vybít jinak, než workoholismem. Také pozor na upnutí se na partnera. Pokud můžete, pracujte hodně na zahrádce nebo se vydejte do přírody, která vás příjemně uklidní.
Lev
Vzdušná znamení budou pro vaši ohnivou energii potřebným rozhýbáním. Nastaví ve vás tolik potřebný klid a odstup, takže pro vás bude možné se opět věnovat i těm věcem, které jsou konfliktnější nebo složité. Navíc vám do žil vlijí potřebu být samy sebou. Pokud si budete dávat trochu pozor na to, komu co a jak říkáte, pak se můžete těšit na to, že zazáříte ve společnosti.
Panna
Vaše nekonfliktní, avšak často puntičkářská povaha tentokrát přijde s těžkým kalibrem, protože vaše potřeba pracovat, mít maximální výsledky, ale zároveň to samé požadovat od okolí, bude nasnadě. Zvláště ženy ve vašem okolí budou mít s takovým chováním problém. Je potřeba, abyste samy sobě uměly dát stopku, jinak své okolí demotivujete.
Váhy
Vrhněte se na nakupování, dotváření detailů doma, ale klidně i v práci nebo se podívejte, kam nejlépe byste mohly investovat své úspory. Budete mít skvělé rozumové nastavení pro vše související s financemi a s jejich rozdělením. Navíc je tu velká příležitost pro ty z vás, které chtějí změnit práci. Začněte ji hledat, budete mít teď úspěšné období. 
Štír
Jakmile zjistíte, že věci budou fungovat i bez vašeho přičinění a bez vašich občasných ironických komentářů, trošku se stáhnete. Jakmile totiž nebude po vašem, budete mít potřebu cítit se dotčené. Nedávejte tolik na emoce, nedovedou vás k výsledku, naopak vás svedou z cesty. Vydejte se na výlet se svou drahou polovičkou a zvolte fyzicky náročnější trasy.
Střelec
Bude na čase se opět trochu uklidnit, a protože vzdušné energie vám spíše dají potřebu relaxovat, než s ostatními soutěžit, budete vyhledávat i klidnější aktivity. Vydejte se někam za kulturou, a pokud budete jen trochu moci, vezměte s sebou i partnera. Pro Štírky je tu pak upozornění, aby neutrácely příliš mnoho peněz, které by pak v rozpočtu chyběly.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account