Dlouhou dobu jsem hledala něco na zvýšení imunity, vyzkoušela jsem i zelené potraviny různých značek, ale všechno mi přišlo jako rozemleté seno, říkala jsem si, že se se zelenými potravinami rozloučím, až mi do cesty přišla firma Green Ways. Nejprve jsem měla ty myšlenky, že bych potřebovala malé balení, abych to zkusila, ale pak jsem si říkala – ok, zkusím tu jejich klasickou velikost, vyberu a pak uvidím. 
Výsledky se začaly dostatovat hodně rychle – lepší imunita, v létě se i lépe opaluji a mnoho dalšího. 
A parávě teď posílám krátké povídání právě o zelených potravinách Green ways a budete-li chtít i vy objednat ječmen, chlorellu či oboje, dejte mi o tom vědět 🙂
Podzim je tady a s ním první větší nachlazení a virózy. Ti zkušení už vědí, že je tedy nejvyšší čas navýšit konzumaci zelených potravin. Díky unikátním vlastnostem ječmene i chlorelly se totiž můžeme nemocem úplně vyhnout, případně zkrátit jejich průběh na minimum.
Proč? Zelené potraviny obsahují našemu tělu velmi prospěšné látky. Chlorella například chlorellin, což je přírodní antibiotikum. Podobně antibioticky působí látky allicin a ajoen v česneku. Na rozdíl od chemických antibiotik chlorellin nepoškozuje mikroflóru trávicího ústrojí. Málo se ovšem ví, že antibiotické účinky má i ječmen.
Stav naší imunity se odvíjí od prostředí ve střevech a zdravé střevní mikroflóry. Ječmen i chlorella jsou známy pro své výrazné prebiotické účinky. Tímto způsobem také přispívají k dobře fungující imunitě a pomáhají v prevenci i při léčbě infekcí.
Zelené potraviny doporučujeme v tomto období používat i zevně. Ječmen i chlorella mají blahodárný vliv na slizniční imunitní systém. Ječmenem je možné kloktat při bolestech v krku, chlorellu nechejte rozkousanou ulpívat v ústech nebo cucejte. Čerstvě namíchaným vlažným roztokem ječmene můžete vyplachovat zanícené dutiny i nos stejně jako nosními kapkami nebo spreji.
Takže – chcete-li zapomenout na škrábání v krku, rýmu i nateklý nos a další neduhy spojené s nepříjemným nachlazením, zvyšte preventivně dávky ječmene i chlorelly. S dávkováním vám nejlépe pomůže váš poradce. Dlouhodobí uživatelé zelených potravin si například v tomto období dávají klidně tři polévkové lžíce ječmene a tři hrsti chlorelly denně.

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account