Recept na domácí tvarohovou pizzu

Vytisknout recept
Jestli jste ještě neochutnali tvarohovou pizzu, tak šup šup do obchodu pro suroviny a dneska si ji udělejte k obědu nebo k večeři, protože je fakt jednoduchá a výborná!
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Italská
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 25 minutes
Celkový čas 35 minutes
Porce 1 osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 100 g měkkého tvarohu
  • 30 g mouky já používám celozrnnou špaldovou
  • 1 bílek nebo klidně celé vejce, pokud nemáte jak jinak žloutek zpracovat
  • špetku soli
  • 50 g rajčatového protlaku
  • koření dle chuti
  • a cokoli nahoru na pizzu

Instrukce

  • Nejprve smíchám tvaroh, mouku, vejce a špetku soli. Já mám teď nového robota, tak ho používám úplně na vše, ale zvládnete to v pohodě i v míse bez něj.
  • Těsto by mělo být takové hutnější, lepkavé. Po promíchání ho rovnoměrně rozprostřu na plech, do tenké vrstvy a dám do trouby předpéct na 180°C. Jak jsem psala, že se mi pizza poprvé nepovedla, tak to bylo právě tím, že jsem těsto nejprve nepředpekla. Dala jsem na to rovnou protlak, sýr a šunku a celé to potom bylo syrové a nedodělané.
  • Než se těsto předpeče a trochu zezlátne, připravím si vše, co budu dávat na pizzu.
  • Naskládám to nahoru a peču ještě dalších 15 minut.
7 Komentářů
  1. 5 stars
    Moc dobré a rychlé těsto.

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    to nemusíme, s manželem pizzu nevyhledáme 🙂

  3. Manžel bohužel o pizzu nestojí a tak jí ani nedělám.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account