Tvarohová pizza

Vytisknout recept
Tvarohové testo je populární ve střední a východní Evropě a může být skvělou alternativou k tradičnímu pšeničnému....
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Italská
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 250 g tvarohu
  • 2 vejce
  • 2 olej olivového oleje
  • 1/2 čajovej lyžičky soli
  • 150 g mandlovej mouky
  • 1 lyžička prášku do pečiva

Instrukce

  • V mise z tvarohu, vajec, olivového oleje a čistého oleje.
  • Přidejte mandlovú múku a prášek do pečiva a zároveň, kým se nevytvoří hladké cesto.
  • Nechajte cesto odpočívať asi 10 minut.
  • Rozvaľkajte cesto na tenkú koru a položte ju na vymaštěný plech.
  • Vložte pizzu do trouby predhriatej na 200°C a pečte asi 10-15 minut nebo kým pizza není pěkná a zlatistá.
  • Potom můžete na pizzu přidat své oblíbené ingredience a vrátit ji do trouby na dalších 5-10 minut. Dobrá chuť!
5 Komentářů
  1. 5 stars
    Rychlé a dobré těsto. Vyzkouším.

  2. Tvarohové těsto mám ráda na ovocné knedlíky.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account