Pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu

Vytisknout recept

1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.

2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj olej (nemisí být), položíme naplněného pstruha a zabalíme, tak, aby spoje byly směrem nahoru, vznikne nám taková jakoby lodička. Zabalené pstruhy dáme na plech nebo pekáč.

3. Pečeme při 200 stupních cca 40 minut. Pak pstruhy rozbalíme, pozor na horkou páru, a pečeme ješte dokřupava cca 10 minut.

2ks - Vykuchaní pstruzi
1ks - Petržel
1lžička - Sůl
příprava - 50
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila HanaRozenska

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account