Hrncekovy chlebík

Vytisknout recept
Vsetky surovin yspolu v miske zmiesame , zakryjeme a nechame kysnut aspon 6 hodin , maxinalne 12 hodin. Ja si zvyknem spravit cesto vecer a rano peciem. 
Rozohrejeme ruru aj s pekacom a pokryvkou na 250 C. Cesto prelejem do horuceho pekaca vystlaneho papierom na pecenie, zakryjeme pokryvkou a pecieme na 250 C , 35-40 minut. Potom odokryjeme a pecieme dalsich 35 minut na 230 C.
Vyberieme ho na mriezku , pofrkame vodou a prikryjeme na 5 minut utierkou. Potom odokryjeme a nechame vychladnut

3hrnek - hladka muka
1,5-2hrnek - voda
2lžička - sol
1/2 ks - drozdie
1hrst - semienka podla chuti
příprava - 5
vaření - 70
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account