Pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 50 minutes
Porce 0
Uvařila HanaRozenska

Ingredience

  • 2 ks Vykuchaní pstruzi
  • 1 ks Petržel
  • 1 lžička Sůl

Instrukce

  • 1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj olej (nemusí být), položíme naplněného pstruha a zabalíme, tak, aby spoje byly směrem nahoru, vznikne nám taková jakoby lodička. Zabalené pstruhy dáme na plech nebo pekáč.3. Pečeme při 200 stupních cca 40 minut. Pak pstruhy rozbalíme, pozor na horkou páru, a pečeme ještě dokřupava cca 10 minut.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account