Omeleta s tuňákem

Vytisknout recept
Vejce rozšleháme v míse a dochutíme trochou soli a pepře. Tuňáka scedíme a necháme okapat.
V pánvi rozehřejeme olej, přidáme vejce a rozlijeme je po celé ploše pánve. Omeletu necháme propéct asi do poloviny. Přidáme nadrceného tuňáka, cibuli a petržel.
Omeletu pak buď jednoduše přeložíme, nebo ji opatrně srolujeme a ihned servírujeme.
100g - tuňák v oleji
3ks - vejce
1lžíce - červená cibule
1lžíce - petrželka
1lžíce - olej
přiměřeněšpetka - sůl, pepř
příprava - 15
vaření - 10
Kategorie Salát
Uvařila DagmarKostenková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account