Květáková paella

Vytisknout recept
Tak konečně doma, na tohle jídlo jsem se opravdu těšila, až budu vařit 🙂
Květák nastrouhat nahrubo
Na oleji osmažit cibulku dozlatova, přidat česnek, květák,  promíchat, aby se chutě a vůně propojily. Přidat postupně na kolečka klobásu, na kostičky nakrájenou papriku, a ostatní.  Okořenit šafránem, zalít vývarem a dochutit. Přidat mořské plody a dát péct alespoň na 30min (květák je syrový) cca 165st, podle vaší trouby.
Nakonec přidat dle chuti čerstvý nasekaný  koriandr,  petržel.  
Jedná se o verzi nízkosacharidové/keto stravy.
Dobrou chuť ! *smile*
1ks - Květák
2ks - Cibule
4stroužek - Česnek
4lžíce - Olivový olej
1ks - Paprika
1ks - Klobása Chorizo
300g - Mořské plody/slávky
1g - Šafrán
250ml - Vývar
10ks - Olivy
příprava - 20
vaření - 40
Kategorie Keto/Paleo
Uvařila Jarka Rabiňáková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account