Mexická palacinka

Vytisknout recept
Maso nakrájame na malé rezančeky. Cibuľku opražíme na oleji, pridáme maso, osolíme, okoreníme, pridáme gulášové korenie, feferónku (ak chceme viac pikantné feferónku pokrajáme) a popražíme. Zalejeme vodou len aby bolo maso zakryté a necháme v tlakovom hrnci variť 30 minút. Po 30 minútach pridáme kečup a zahustíme múkou s vodou. Aby sme nemali veľa šťavy, lebo sa nám rozmočia palacinky.
Medzitým kým sa nám maso varí, pripravíme si palacinky. do mlieka pridáme 1 vajce, štipku cukru, soľ a polohrubú múku. Upečieme si palacinky.
Pripravíme si šaláty. Čínsku kapustu nakrájame, nastrúhame mrkvu, ochutíme octom a cukrom.
Paradajky, uhorky, papriku a trocha čínskej kapusty nakrájame a tiež dochutíme octom a cukrom. Každý podľa chuti.
Palacinku naplníme masom, zrolujeme, dáme na vrch kečup a strúhaný syr. Podávame so šalátmi.
U nás veľmi obľúbené jedlo 🙂
Dobrú chuť 🙂
0,5kg - bravčové stehno
ks - soľ
ks - MČK
ks - gulášové korenie
ks - kečup
0,5l - mlieko
ks - polohrubá múka
ks - cukor
ks - vajce
1ks - paprika
3ks - paradajka
1ks - uhorka
1ks - mrkva
1ks - čínska kapusta
ks - ocot
1ks - cibuľa
ks - olej
ks - tvrdý syr
1ks - feferónka
příprava - 30
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila ZuzanaLukačovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account