Hovězí na čenesku

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 1 hour
Uvařila ZdeňkaKriegerova

Ingredience

  • Brambory
  • Hovězí plátek
  • Česnek
  • Cibule
  • Sójová omáčka

Instrukce

  • Bez mouky bez oleje jenom máslo , cíbulka , česnek a sojovka .. a bez slaniny ..... a nejprve si opečeme maso na pánvi  a na másle,přidáme sojovku  a vyndáme maso a do sosíku dáme cibulku a česnek po chvilce vypneme a dáme všechno do remosky - trouby a pečeme do měkka a podléváme na konci pečení přidáme máslo , pro lepší chuť omáčky. Mezi tím dáme vařit brambory do měkka a mixérem rozmixujeme s mlékem a máslem . Někdo to k tomu dát rýži .....

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account