Hovězí na čenesku

Vytisknout recept
  1. jinak bez mouky bez oleje jenom máslo , cíbulka , česnek a sojovka .. a bez slaniny ..... a nejprve si opečeme maso na pánvi  a na másle,přidáme sojovku  a vyndáme maso a do sosíku dáme cibulku a česnek po chvilce vypneme a dáme všechno do remosky - trouby a pečeme do měkka a podléváme na konci pečení přidáme máslo , pro lepší chuť omáčky. Mezi tím dáme vařit brambory do měkka a mixérem rozmixujeme s mlékem a máslem . Někdo to k tomu dát rýži .....


ks - brambory
ks - Hovězí plátek
ks - česnek, cibulka a sojová omáčka
příprava - 60
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila ZdeňkaKriegerova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account