Domácí "Milky Way"

Vytisknout recept
Kategorie Cukroví
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila LucieDelicious

Ingredience

  • 70 g Kešu
  • 60 g Mandle
  • 2 lžíce Tahini
  • 1 lžíce Kokosový cukr
  • 20 g Strouhaný kokos
  • 2 lžíce Kokosový olej
  • 2 lžíce Javorový sirup
  • 1 lžíce Raw kakaový prášek

Instrukce

  • Kešu ořechy s mandlemi mixujeme, až dosáhneme máslovité konzistence. Pokud máte již hotové či koupené kešu a mandlové máslo, tento krok můžete vynechat. Poté smícháme kešu máslo s mandlovým, tahini, kokosovým cukrem, kokosem a zpracujeme v tužší hmotu.  Menší plastovou nádobu vyložíme potravinovou fólií, naplníme připravenou hmotou a dáme tuhnout do lednice alespoň na hodinu. Mezitím si připravíme čokoládu, do které budeme tyčinky máčet. Kokosový olej roztopíme na vodní lázni, odstavíme a vmícháme javorový sirup s kakaovým práškem. Ztuhlou hmotu vytáhneme z lednice. Ostrým nožem ji nakrájíme na menší tyčinky, které máčíme, či poléváme připravenou čokoládou, Necháme vychladnout a dáme tuhnout opět do lednice. 
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account