Zapečené conchiglioni plněné masovou směsí

Vytisknout recept
Uvaříme si conchiglioni dle návodu na přípravu. Troubu předehřejeme na 180°C a než se nám uvaří těstoviny, tak si připravíme masovou směs.
Mleté maso osolíme, opepříme a přidáme papričku i česnek dle chuti. Promícháme a na pánvi orestujeme. Je nutné míchat a vytvořit směs sypkou (ne hroudy masa). Přidáme žampiony a cherry rajčátka a vše podusíme pod pokličkou na mírném ohni.
Po 15 minutách odstavíme a směsí naplníme 16 conchiglionů, které vyskládáme na plech. Posypeme oreganem a zasypeme sýrem.
Vložíme do trouby tak na 8 minut, jen aby se sýr rozpekl, ale aby se nevysušily těstoviny. A můžeme podávat.
16ks - conchiglioni
1/2kg - mleté maso
250g - cherry rajčátka
2-3stroužek - česnek
4ks - žampiony
ks - pálivá paprička
ks - sůl
ks - pepř
ks - oregano
250g - sýr na zapečení
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MonikaPopelářová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account