Humusová pomazánka

Vytisknout recept

Cizrnu i s vodou, která je v plechovce, jsem vysypala do sekacího robotu,

zakápla olivovým olejem, přidala lžíci Tahini pasty a rozmixovala.

Najemno jsem si pokrájela bazalku, česnek a utřela to s trochou bylinkové soli,

toto jsem přidala do robotu a spolu rozmixovala na jemnou pomazánku.

Oleje dáváme podle potřeby, aby pomazánka nebyla tuhá, ale krásně vláčná a mazací.

Vařená vejce jsem oloupala, trochu pokrájela a přidala do pomazánky.

Jemně jsem je tam přimíchala.

Pomazánku jsem dosolila a opepřila.

Výborná pomazánka, která je hned hotová.

Dozdobit můžete rajčátky, petrželkou, já dala řeřichu.

Hudlenka


1ks - cizrna v plechovce
2stroužek - česnek
2ks - vejce
ks - bazalka, sůl, pepř
ks - olivový olej podle potřeby
ks - citronová šťáva
1lžíce - tahini pasta
příprava - 15
vaření - 8
Kategorie Chuťovka
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account