Cuketový nákyp s uzeninou

Vytisknout recept
Cuketu, sýr a měkký salám ustrouháme nahrubo. Přidáme vejce, olej, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou smíchanou s práškem do pečiva. Dochutíme kořením a osolíme.
Hmotu rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáče, vložíme do předehřáté trouby a při teplotě 150 až 200 °C pečeme dorůžova. Nákyp podáváme s vařenými brambory. Výborný je i studený s chlebem či pečivem.

500g - cuketa
100g - tvrdý sýr na strouhání
200g - šumkový salám
2 - 3ks - vejce
3lžíce - oleje
1ks - cibule
3stroužek - česnek
5lžíce - hladká mouka
1ks - prášek do pečiva
1lžička - koření
ks - sůl
příprava - 45 minut
vaření - 30 minut
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila VeronikaMatějková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account