Maďarský guláš

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 1 hour 20 minutes
Uvařila AnetaHartmanová

Ingredience

  • 1 špetka Chilli
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 lžíce Červená paprika
  • 2 ks Červená paprika (kapie)
  • 2 l Vývar
  • Sůl
  • Sádlo
  • 1 ks Rajče
  • Majoránka
  • Kmín
  • 500 g Hovězí maso kližka
  • 2 ks Cibule
  • Hladká mouka
  • Voda
  • Pepř

Instrukce

  • rozehřejeme sádlo, přidáme cibulku, necháme osmažit do zlatova. Přidáme na kousky nakrájené maso, necháme zatáhnout, přidáme koření a česnek, nepatrně osmahneme a zalijeme vývarem. Necháme vařit do změknutí a přidáme papriky s rajčetem na kousky nakrájené. Připravíme si jížku z mouky a vody a přidáme do guláše chvilku povaříme a nakonec dle potřeby dochutíme.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account