Jablka s červenou řepou a karamelem

Vytisknout recept
Zaujal mne tento jednoduchý recept, tak jsem zkusila a pochutnali jsme si.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 5 minutes
Celkový čas 10 minutes
Porce 2 porce
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 1 velké jablka
  • 1 bulva řepy
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 2 lžíce másla
  • semínka

Instrukce

  • Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme cukr, necháme malinko zkaramelizovat.
  • Pak dáme na plátky nebo měsíčky předvařenou řepu a jablka.
  • Necháme spojit chutě a vůně a podáváme.
  • Na krásu zasypeme oblíbenými semínky a já přidala i zrníčka z granátového jablka.
  • Dobrota, která nám doma udělala radost.
8 Komentářů
  1. Jana SakalováSakalová 12 měsíců ago

    5 stars
    Vyzerá to luxusne a veľmi chutne

  2. MarcelaKapounová 12 měsíců ago

    Řepu miluji v různých podobách, už si zaznamenávám.

  3. Author
    Lenka Hudečková 1 rokem ago

    jj, dobré to bylo…dělala jsem hlavně proto, že jsem chtěla spotřebovat to granátové jablko 🙂

  4. NelaVávrová 1 rokem ago

    Zajímavá kombinace, tak to musím zkusit. Děkuji.

  5. Tak to je paráda, taková dobrůtka by mi také přišla vhod.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account