Candát s letním salátkem

Vytisknout recept
 
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 3 minutes
Uvařila PetraHorníková

Ingredience

  • 2-4 filety Candát
  • Listový špenát
  • Čerstvé jahody
  • 2 lžíce Olivový olej
  • 1 lžíce Balsamico
  • Sůl, pepř

Instrukce

  • Kombinace zeleniny, ovoce a ryby je neodolatelná. Zkuste ji s námi!
    Mám pro Vás tip na lehkou letní večeři... a tradičně nechybí rychlá příprava
    Rybu omyjeme, osolíme a opepříme (candát je natolik chutově zajímavá ryba, že stačí opravdu jen sůl a pepř). Špenátové listy propláchneme, jahody umyjeme a nakrájíme na plátky - oboje smícháme, opepříme čerstvým pepřem z mlýnku (pepř a jahody je úžasná kombinace - nebojte se toho) Olej a balsamiko promícháme. Rybí filety opečeme zprudka na troše oleje s máslem (tato kombinace způsobí, že se máslo nepřepaluje), začínáme kůží dolů, z každé strany cca 3-4 minuty. Naservírujeme salát, zakápneme dresinkem z oleje a balsamika, přidáme rybu, nalejeme si sklenku vychlazeného bílého vínka... a NECHÁME SI CHUTNAT!!!  [x]
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account