Omeleta s tuňákem
Ingredience
- 100 g
- tuňáka v oleji
- 3
- vejce
- 1 lžíce
- najemno nasekané červené cibule
- 1 lžíce
- čerstvé nasekané petrželky
- 1 lžíce
- oleje
- sůl pepř
Instrukce
- 1
- Vejce rozšleháme v míse a dochutíme trochou soli a pepře. Tuňáka scedíme a necháme okapat.
- 2
- V pánvi rozehřejeme olej, přidáme vejce a rozlijeme je po celé ploše pánve. Omeletu necháme propéct asi do poloviny. Přidáme nadrceného tuňáka, cibuli a petržel.
- 3
- Omeletu pak buď jednoduše přeložíme, nebo ji opatrně srolujeme a ihned servírujeme.
Tuňák mňam
Omeletu mám ráda, ale udělat ji s tuňákem mě nikdy nenapadlo. Takže díky za super tip. 🙂
Omelety máme rádi. Tato bude moc dobrá.
Taky občas uděláme, máme rádi tuňáka…a bez pečiva 🙂
Určitě to bude dobrota a ani bych k tomu to pečivo nepotřebovala.
Také se vyhýbám pečivu, dá se určitě jen se zeleninou 🙂