Go Back
+ servings

Omeleta s tuňákem

Vytisknout recept
podáváme s pečivem.
Kategorie Předkrm
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 5 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 1 osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 100 g
  • tuňáka v oleji
  • 3
  • vejce
  • 1 lžíce
  • najemno nasekané červené cibule
  • 1 lžíce
  • čerstvé nasekané petrželky
  • 1 lžíce
  • oleje
  • sůl pepř

Instrukce

  • 1
  • Vejce rozšleháme v míse a dochutíme trochou soli a pepře. Tuňáka scedíme a necháme okapat.
  • 2
  • V pánvi rozehřejeme olej, přidáme vejce a rozlijeme je po celé ploše pánve. Omeletu necháme propéct asi do poloviny. Přidáme nadrceného tuňáka, cibuli a petržel.
  • 3
  • Omeletu pak buď jednoduše přeložíme, nebo ji opatrně srolujeme a ihned servírujeme.