Chcete vědět více o zdravém stravování. Jak nakupovat, vařit. Čím krmit své děti, sebe i  manžela? Nebo třeba jak se stravovat v době těhotenství, nemoci nebo třeba v období přechodu? To a ještě mnohem více se můžete dozvědět na skvělém kurzu výživy ve společnosti NUTRIS.
A ještě nyní můžete využít MIMOŘÁDNOU akční nabídku, zůčastnit se kurzu se slevou 2 000,-Kč. Pro využití slevy, uveďte při registraci do poznámky : “Petra Sch.”
 
Pro více informací kontaktujte přímo pořadatele nebo mne (mobil: 603 724 702)
 
Informace  a náplň kurzu:
Společnost Nutris®, pořadatel odborných seminářů a kurzů (www.nutris.net) 
 ve spolupráci s Aliancí výživových poradců ČR® (www.aliance-vyziva.cz) 
 pořádá
Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU
13. 10. – 19. 10. 2017
Praha – Sport Hotel Vestec  www.sport-hotel-vestec.cz
Balíček A: 16.300,- Kč zahrnuje: kurz, skripta, diplom, 6 x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji* s koupelnou a televizí, 6 x snídani, 7 x oběd *ubytování v pokoji s dalším studentem stejného pohlaví, jednolůžkový pokoj je na vyžádání s doplatkem, pokud bude volná kapacita.
Balíček B: 13.120,- Kč zahrnuje: kurz, skripta, diplom, 7 x oběd
                                                               !                                                                    
Balíček C: 12.000,- Kč zahrnuje: kurz, skripta, diplom
Odborný program 
PÁTEK – 13. 10. Ing. Ivan Mach, CSc. 9 – 13 h (odborný garant a zakladatel Nutris®, autor knih o fitness a o výživě)  Základy výživového poradenství: Výživa – zdravotní rizika a prevence, biologie závislosti, co je to „mozkový hlad“, postavení výživového poradenství a jeho cíle v systému komplexní péče o klienta, kvalifikace výživového poradce a jeho postavení mimo systém zdravotní péče, energie a metabolismus klientů
OBĚD: 13 – 14 h
Ing. Ivan Mach, CSc. 14 – 17 h Základní principy výživového poradenství vycházející z fyziologie trávicí soustavy, princip decentralizace, úloha stresu, psychologické nástroje výživového poradce, práce s makro- a mikroživinami ve výživovém poradenství (trojpoměr, DDD)
SOBOTA – 14. 10. MUDr. Dana Maňasková 9 – 13 h (výživový poradce, Klinika preventivní medicíny)  Úloha jednotlivých orgánů trávicí soustavy, trávení sacharidů, tuků, bílkovin a vlákniny, úloha lymfatické soustavy při transportu tuků, proč je tlusté střevo „druhý mozek“, možnosti stanovení individuálně zvýšené citlivosti klienta na potenciální potravinové alergeny, trávení a hormony, insulinová, leptinová a jiné hormonální rezistence (vznik a důsledky)
OBĚD: 13 – 14 h 
Bc. Michal Dlouhý (výživový poradce Nutris®, osobní trenér, mistr ČR v naturální kulturistice)  14 – 17 h                   Hmotnostní management klientů s využitím pohybových aktivit, úloha tzv. sportovní výživy a suplementace při práci s klienty-nesportovci, časování fyzické zátěže a výživy, zkušenosti vrcholového sportovce a trenéra při práci se sportujícími klienty (regenerace, masáže, péče o lymfatický systém), psychosociální úloha trenéra a výživového poradce (koučink)
                                                               !                                                                    
NEDĚLE – 15. 10. PharmDr. Richard Pfleger  (výživový poradce, farmakolog, autor receptur doplňků stravy a léčiv)  9 – 13 h Výživa a epigenetika – zásady antiagingu ve výživě, přírodní strava a doplňky stravy, výživová podpora terapie civilizačních nemocí a poruch hybnosti apod., výživou k vyšší kvalitě života seniorů, nejčastěji užívané farmakoterapie a jejich vedlejší účinky, proč přibývá alergií na lepek, sóju a kasein, výživa dětí s poruchami autistického spektra a ADHD 
OBĚD: 13 – 14 h
Bc. Ján Staš  (výživový poradce Nutris®) 14 – 17 h Metabolismus – podle čeho nastavujeme tzv. individualizovanou výživu klientům, jak souvisí poměr mezi makroživinami (trojpoměr) s metabolismem klienta a jeho hormonální soustavou, jak příznivě ovlivnit metabolismus a aktivitu některých hormonů klienta, výběr a využití tuků jako primárního zdroje energie (rozdíly u sportovců, mužů, žen a dětí), jak dosáhnout tzv. metabolické flexibility, tzv. výživové směry a moderní trendy ve výživě (paleolitická strava, přerušované hladovění), jak porozumět svému metabolismu (příklady individuální diagnostiky) 
PONDĚLÍ – 16. 10. MUDr. Ondřej Nývlt (lékař – výživový poradce, člen vědecko-lékařské rady Svět zdraví) 9- 13 h Vztah klient – výživový poradce: příznaky civilizačních nemocí a jejich prevence (jak oddálit jejich nástup u klientů), kdy je bezpodmínečně nutná spolupráce poradce resp. klienta s lékařem, limitované možnosti dnešní obezitologie, kardiologie, diabetologie a onkologie (je použití léku vždy systémové?), role psychologie ve výživě a při hubnutí (typy klientů), příklady z praxe Světa zdraví (SZ) – případové studie klientů s využitím bio-impedanční diagnostiky a lékařské biochemie, možnosti uplatnění výživového poradce v poradnách SZ
OBĚD: 13 – 14 h 
MUDr. Dita Pichlerová  (interní lékař – obezitolog, výživový poradce Nutris®) 14 – 17 h Vztah klient – poradce: obezita a diabetes jako nemoci (kritéria), prediabetes, genetické předpoklady klientů k těmto civilizačním nemocem a jak s nimi pracovat, kdy je bezpodmínečně nutná spolupráce poradce resp. klienta s lékařem (limitované možnosti dnešní me
                                                               !                                                                    
dicíny, obezitologie a farmakoterapie), role psychiky ve výživě a hubnutí (typy klientů), příklady z praxe – případové studie klientů s využitím tzv. režimových opatření
ÚTERÝ – 17. 10. Bc. Monika Divišová  (ředitelka centra Wellnessia, výživový poradce Nutris®) 9 -11 h Podnikání ve výživovém poradenství – možnosti uplatnění výživového poradce, jak začít s podnikáním, jak získat klienty, zásady propagace, organizace a vedení poradenské praxe, jak si získat a dlouhodobě klienty udržet, profesionalita, vlastní koučink, celoživotní vzdělávání
Bc. Monika Divišová, Ing. Ivan Mach, CSc. 11:15 – 13 h Seminář:  Výživové poradenství v praxi (v pracovních skupinách)
 Praktické procvičení průběhů rozhovorů-konzultací s klienty, diagnostika výživových návyků, návrhy výživových opatření a změn životního stylu, psychologické typy klientů, plánovaní dalších konzultací, technika vedení a koučování klienta k cíli, výběr potravin k naplnění jídelníčku, návrhy suplementace
OBĚD: 13– 14 h
Bc. Monika Divišová, Ing. Ivan Mach, CSc. 14 – 16 h Pokračování dopoledního semináře: Výživové poradenství v praxi
STŘEDA – 18. 10. Ing. Ivan Mach, CSc Postup při sestavování jídelníčku klienta – teorie, praxe, příklady výpočtů a bilancí
OBĚD: 13– 14 h
Ing. Ivan Mach, CSc. 14 – 17 h Doplňky stravy, jejich kategorizace a vymezení – úvod a základní charakteristika, využití ve výživovém poradenství, kdy, komu a proč doporučovat doplňky stravy Pohyb ve výživovém poradenství a sportovní výživa – integrace pohybu klientů do výživového poradenství, tzv. sportovní výživa a příklady jejího použití v praxi 
ČTVRTEK – 19. 10. Zkušební test: 9 – 9:45 h
                                                               !                                                                    
Ing. Petra Schäferová  (lektorka a výživová poradkyně Nutris®) 10 -12 h Základy objektivní diagnostiky klientů, praktická ukázka práce s bioimpedanční váhou, tzn. jak měřit a vážit. Jak používat výsledky měření bioimpedance, jak mohou „napovídat“ v další práci s klientem, jaká jsou jejich omezení, zasazení subjektivních naměřených hodnot do objektivní diagnostiky klienta
OBĚD: 12 – 13 h
13 – 14 h: Závěr, předání Osvědčení poradce pro výživu
Kurs je ukončen testem. Po úspěšném absolvování testu absolvent obdrží Osvědčení poradce pro výživu, na jehož základě lze požádat o Živnostenský list. V případě, že absolvent test nesloží, bude mu účtován poplatek 500,- Kč za opakování testu v náhradním termínu. V případě, že student ani tento test úspěšně nesloží, bude mu zadáno téma seminární práce – sestavení výživového a suplementačního plánu vybranému klientovi. Pokud tuto seminární práci úspěšně obhájí, obdrží Osvědčení. 
Případné změny programu jsou vyhrazeny.
Místo a ubytování: Sport Hotel Vestec Nad Jezerem, Vestec (v navigaci: Praha západ – Vestec – Motel u Krbu)  Sport Hotel je hned za Motelem, vjezd modrou bránou. 252 42 Vestec Praha – západ
https://www.google.com/maps/place/Sport+Hotel+Vestec/@49.970271,14.543127,15z/ data=!4m2!3m1!1s0x470b8fcac7c5f869:0xaa3a60c88f3b42ad
Příjezd do hotelu – MHD Metrem trasa C směr Háje a výstup na stanici Budějovická, dále autobusem č. 332, 334, 335, 337, 339 (zastávka je u LIDLu)  – na zastávku Vestec Safina (po vystoupení se musíte vrátit po silnici zpět, je možné jít kus po parkovišti a cca po 350 m uvidíte Motel U Krbu a Sporthotel je hned za ním)
Příjezd do hotelu autem (hotel Sport nabízí parkování na vlastním parkovišti zdarma): z dálnice D1 sjezd na Pražský okruh, sjezd na Jesenici dále pak na Vestec, stále po hlavní
                                                               !                                                                    
silnici, za supermarketem Albert ve Vestci po 200 m odbočit doleva k tenisovému areálu.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account