Zeleninovy salat s kuracim masom a medom

Vytisknout recept
Kapustu,cibulu,uhorku,paradajku a papriku nakrajame a zmiesame. 
masko nakrajame na rezance,posypeme gril.korenim,solou a na oleji orestujeme,podlejeme trochou vody,prikryjeme a podusime.
tatarsku omacku,kyslu smotanu a sol zmiesame 
med v mimrovlnke alebo vodnom kupeli roztopime. Pripravime si hrianky
ked je masko hotove ,pridame ho k zelenine,na neho dame dresing a polejeme medom.podavame s hriankou 😀
ks - Cinska kapusta
ks - Uhorka
ks - Paradajka
ks - Kuracie prso
ks - Olej
ks - Sol
ks - Med
ks - Chlieb
ks - Cesnak
ks - Tatarska omacka
ks - Kysla smotana
ks - Cibula
ks - Paprika
ks - Grilovacie korenie
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Salát
Uvařila ZuzanaLukačovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account