VEPŘOVÁ PANENKA, KARAMELIZOVANÉ ŘEDKVIČKY

Vytisknout recept
Panenku očistíme, okořeníme Gorilovacím kořením Vitana, obalíme slaninou a stáhneme pomocí alobalu do válečku. Grilujeme na grilu asi 20 minut (vnitřní teplota 65 °C), poté rozbalíme a zprudka opečeme.
Ředkvičky nakrájíme na plátky a necháme je zkaramelizovat v másle, balzamikovém octu a Medvědím česneku Vitana.
600g - vepřová panenka
200g - anglická slanina na plátky
300g - mladé ředkvičky (nebo karotky)
100g - máslo
4lžíce - balzamikový ocet
1špetka - Gorilovací koření na krkovičku Vitana
1špetka - Medvědí česnek Vitana
1špetka - Vitana mlýnek 4 pepře
1špetka - Vitana mlýnek Mořská sůl
příprava - 60
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila LenkaVojnova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account