Mramorová bábovka pomocí hrnku

Vytisknout recept
Smíchejte cukr s vejci, přidejte olej, mouku, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a dobře promíchejte.
Polovinu těsta nalijeme do předem vymazané formy a do druhé poloviny přidáme kakao (nejlépe Holandské).  Vše řádně promícháme, vlijeme do formy a lžičkou lehce promícháme aby se vytvořil mramor. 
Formu vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 200°C zhruba 40-45 minut podle potřeby.
Podáváme vychladlé.
 
Dobrou chuť 🙂
 
1hrnek - Cukr
2ks - Vejce
1/2hrnek - Olej
2hrnek - Polohrubá mouka
1hrnek - Mléko
1ks - Prášek do pečiva
1ks - Vanilkový cukr
2lžíce - Kakao
příprava - 20
vaření - 40
Kategorie Dezert
Uvařila KarolínaBrychtová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account