Třepaný koláč, dokonalý zákusek, který se rozplyne na jazyku

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 30 minutes
Uvařila CarolineMay

Ingredience

KORPUS

  • 10 lžíce Polohrubá mouka
  • 10 lžíce Horká voda
  • 10 lžíce Cukr
  • 5 ks Vejce
  • 1 ks Kypřící prášek

KRÉM

  • 2 ks Mandarinky v plechovce
  • 1 ks Ztužovač šlehačky
  • 1 ks Smetana ke šlehání
  • 1 ks Pudink DrOetker CrémeOlé

Instrukce

  • KORPUS:
    Můžete si buď koupit už hotový, dá se koupit například v Albertu, nebo si udělat klasický piškotový. Oddělíte si žloutky od bílků a z bílků vyšleháte sníh. Žloutky s cukrem vyšleháte šlehačem do hladka a přidáte ostatní ingredience. Nakonec vmícháte sníh z bílků. Nalijete do formy a necháte péct dozlatova cca 30 min na 150 stupňů.
     
    KRÉM:
    Úplně všechno dáte do uzavíratelné nádoby. Mandarinky i se šťávou. Uzavřete a třesete dokud to neztuhne cca většinou míň než minutu. pak to na vychladlý korpus natřete a dáte do ledničky ztuhnout.
    Navrch můžete například nastrouhat čokoládu.
    Dobrou chut 🙂

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account