Těstovinový salát s tuňákem

Vytisknout recept
Naprosto jednoduchá rychlovka. Stačí uvařit těstoviny a vejce. Nakrájet cibulku (dávám vetšinou bílou i červenou), rozdělat konzervu (čerstvého by byla škoda ten je nejlepší jako steak), přidat čerstvé bylinky, čerstvě mletý pepř, když mám zbytek kapar tak neodolám a přidám i ty. Promíchám přidám těstoviny a sýr pořádně promíchám a nakonec nahoru dozdobím uvařeným vajíčkem
 
Tento salát lze podávat i za studena přidám vždy majonézu a řecký jogurt, popřípadě čerstvou zeleninu (okurka - bez středu, avokádo)  a zamíchám, znovu přidám sýr a podávám. 
 
Dobrou chuť 
Tereza 
400-500g - Penne
1ks - Cibulka
1ks - Konzerva tuňáka v olivovém oleji (velká)
2ks - Vejce
ks - Sůl, pepř
ks - Čerstvé zelené bylinky
50-100g - Parmezán
příprava - 15
vaření - 10
Kategorie Salát
Uvařila TerezaNáhlovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account