Superrychlá odpolední svačinka. Mangová pěna, kterou zvládne každý!

Vytisknout recept
Recept (nejen) pro příznivce živé stravy.
Také jeden z těch nejjednodušších receptů, na jehož přípravu vám bude stačit pouhých pár minut. Je lahodný, chutný, má krémovou konzistenci a navíc děsně zdravý.
Můžete pěnu sníst samotnou nebo si do ní přidat müsli, jogurt či tvaroh. Já ji osobně mám nejraději samotnou a pěkně vychlazenou. Nebo si ji můžete dát do mrazáku a spořádat ji jako porci zmrzliny.
Co budete potřebovat?
  • 1 ks manga (hodně zralé a měkké, aby mělo krémovou texturu)
  • 2 PL datlového sirupu (nebo medu)
  • 1 ČL CHIA semínek
Mango oloupejte, zbavte pecky a nakrájejte na menší kousky. Vložte do robotu a mixujte. Až bude mango pěkně ušlehané, přidejte sirup (med), semínka a opět promixujte.
Naplňte skleničky, misky, hrnky... zkrátka nádobu, ze které vám chutná nejvíce a dejte chladit.
TIP: takto můžete umixovat jakékoliv ovoce, které nehnědne. Báječné jsou čerstvé jahody, které jsou nyní snadno k dostání na tržnici, v supermarketu nebo na vlastní zahrádce.
Dobrou chuť!
1ks - Mango (hodně zralé)
2lžíce - Datlový sirup (nebo med)
1lžička - CHIA semínka
příprava - 5
vaření - 5
Kategorie Dezert
Uvařila JaroslavaFrančíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account