Perníčky – ihned měkké
-
Jarní losos
Kristýna Wejnarová||Recepty, hlavní jídlo
Jarní losos 200 g Losos1/2 ks Cibule4 kapka Chilli1/2 svazku Jarní cibulka5 ks Cherry rajče1 lžička Sojová omáčka4 lžíce...
-
Boršč podle Valentýny
HanaŠvamberková||Recepty
Maso dáme vařit do 2 l osolené studené vody (časově podle druhu masa, abychom nečekali s další přípravou). Mrkev a...
-
Tvarohový dezert s vůní šeříku
JaroslavaFrančíková||Recepty
Víte o tom, že tento impozantní keř a jeho květy jsou nejen ozdobou, ale i pochoutkou určenou ke gastronomickým...
-
Karamelový lotus dort
BarbaraHáková||Recepty
Nejprve jsem začala sušenkami. Ty jsem v sekáčku nasekala najemno. K sušenkám jsem přilila rozpuštěné máslo a směs jsem...
-
Pudinkáče mňam
RadkaFrauenbergová||Recepty, dezert
Pudinkáče mňam 400 g Hladká mouka3 ks Žloutek200 ml Olej20 g Droždí8 lžička CukrKRÉM3 ks Vanilkový pudink5 lžíce Cukr750...
-
Maďarská kuchyně: Kološvárské zelí
Monika Galgócziová||Recepty, recepty
Koložvárska kapusta pochádza z maďarska ...... a je to v podstate zapekané jedlo pozostávajúce z vrstiev kyslej kapusty, bravčového...
-
Krémové těstoviny
NelaVávrová||Recepty
RECEPT JE POUZIT Z RECEPTY.CZ, ALE UPRAVILA JSEM SI HO PO SVÉM A INSPIROVALA SE. FOTKA NENÍ MÁ.
-
Krémová česnečka
Nikola Sladká||Recepty
V hrnci si rozpalte 1 lžíci olivového oleje, poté přidejte nakrájenou cibuli, brambory a oloupaný česnek a opékejte 2–3 minuty na středním...