RAW TATARÁK (ocení i masojedi)
- Základem jsou rozmačkaná avokáda s nasekanou jarní cibulkou (2 avokáda, hrst cibulky).
-
Zbytek surovin lze hodit normálně do food procesoru (robota, sekáčku…).
Takže 3 červené papriky kapie, dvě hrsti nasekaných sušených rajčat, 1 větší stroužek česneku (jsme-li milovníci česneku, dáváme dva až pět podle velikosti a chuti). Dále lžíci panenského olivového oleje a trochu pepře.
Umixovanou směs smíchejte s avokádovým základem a hotovo.
(bohužel nemám foto, vždy se sní rychleji než se stihne vyfotit! 🙂 )2ks - zralé avokádo3ks - červená kapie1stroužek - větší stroužek česneku2hrst - nasekaná sušená rajčata1hrst - nasekaná jarní cibulka 1lžíce - panenský olivový olejšpetka - kvalitní sůl špetka - ideálně čerstvě pomletý pepřpříprava - 10vaření - 0