RAW TATARÁK (ocení i masojedi)

Vytisknout recept
  1. Základem jsou rozmačkaná avokáda s nasekanou jarní cibulkou (2 avokáda, hrst cibulky).
  2. Zbytek surovin lze hodit normálně do food procesoru (robota, sekáčku…).

    Takže 3 červené papriky kapie, dvě hrsti nasekaných sušených rajčat, 1 větší stroužek česneku (jsme-li milovníci česneku, dáváme dva až pět podle velikosti a chuti). Dále lžíci panenského olivového oleje a trochu pepře.

    Umixovanou směs smíchejte s avokádovým základem a hotovo.
Žádná tepelná úprava, vše syrové, aby si pochutnaly všechny buňky v těle! 
 
(bohužel nemám foto, vždy se sní rychleji než se stihne vyfotit! 🙂 )
2ks - zralé avokádo
3ks - červená kapie
1stroužek - větší stroužek česneku
2hrst - nasekaná sušená rajčata
1hrst - nasekaná jarní cibulka
1lžíce - panenský olivový olej
špetka - kvalitní sůl
špetka - ideálně čerstvě pomletý pepř
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Uvařila KristinJanošíková Brokešová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account