ratatouille z lilku a cukety
Ingredience
- 500 g kuřecího nebo krůtího masa
- 500 g lilku
- 300 g cuketa
- 720 ml rajčatové omáčky s bazalkou Italiamo – Lidl
- 125 g mozarelly light nebo jiného nízkotučného sýru např. Eidam 30%
- řepkový olej 5 ml
- sůl
- pepř
Instrukce
- Maso očistěte od tuku, umyjte a nakrájejte na kostičky. Osolte, opepřete a osmahněte na trošce oleje.
- Lilek a cuketu umyjte, nakrájejte na kostičky, osolte, opepřete a poduste na trošce oleje do změknutí.
- Přidejte maso, chvíli povařte společně a nakonec vmíchejte rajčatovou směs a ještě chvíli povařte.
- Servírujte s celozrnnými těstovinami a posypejte sýrem.
Baklažán aj cuketa sú dobrý základ tohto jedla. Veľmi sa mi páči.
Těstoviny se zeleninou a masem jsou moc dobré.
souhlasim, neda se toho prejist
zeleninová jídla v kombinaci s těstovinami a masem, to máme doma rádi
my také
malinko masa a hodně zeleniny, to máme rádi 🙂
presne, souhlasim 🙂