Raňajky na sladko? Francúzske toasty!
-
3. Linecké koláčiky
AnnaDzurejová||Recepty
Ako na to: Všetky suroviny zmiešame, vypracujeme cesto, ktoré necháme trochu odpočinúť. Pracujeme s chladným cestom v chlade, chladné ruky, teplo...
-
Slané sýrové tyčinky
Naděžda Křičenská||Recepty
Listové těsto si rozdělíme na 2 kusy a oba rozválíme do obdélníku. Jeden obdélník potřeme rozšlehaným...
-
-
Zelená krémová chřestová polévka – zdravá rychlovka pro lepší den!
TerezaNáhlovská||Recepty
O tom proč je chřest tak úžasný si přečetete zde (otevře se v nové kartě). Najemno nakrájenou cibulku osmahneme...
-
Kuracie mäso so zeleninou a dressingom + grissini
Emília Balonová||Recepty
Kuracie prsia rozrežeme na polovicu, aby sme mali tenšie plátky. V miske zmiešame olej s obľúbenými bylinkami (grilovacie korenie,...
-
Hlíva v těstíčku
Zdeňka Zajíčková||Recepty
Z vajec, omáček, mouky a trouhanky uděláme těstíčko a hlívu v něm obalíme. Dáme na rozpálený olej a smažíme...
-
Buddhova miska, skvělý tip pro vegany
Zita Kolínská||Recepty
Nechce se vám dnes vařit, ale stejně potřebujete doplnit energii plnohodnotnou stravou? Odpovědí je Buddhova miska. Vejde se do...
-
Domáci paradajkový kečup
DominikaMišová||Recepty, příloha
Domáci paradajkový kečup 2 kg Dozreté veľké mäsité paradajky250 g Cibuľa250 g Jablko150 ml Ocot150 g Cukor kryštalový1 lžička...