Kuracie mäso so zeleninou a dressingom + grissini

Vytisknout recept
Kuracie prsia rozrežeme na polovicu, aby sme mali tenšie plátky. V miske zmiešame olej s obľúbenými bylinkami (grilovacie korenie, provensálske bylinky...) a naložíme na pár hodín kuracie mäso do chladničky.
Na oleji osmažíme kuracie prsia z oboch strán, môžeme aj na grilovacej panvici.
Nakrájame zeleninu.
Urobíme dressing z kyslej smotany, soli a prelisovaného cesnaku.
Upečieme grissini - viď. http://www.zenysro.cz/recepty/prilohy/talianske-grissini
 
Na tanier naložíme zeleninu, kuracie mäso a pridáme dressing. Podávame s chrumkavým pečivom alebo grissinami.
 
2ks - kuracie prsia
ks - olej
ks - bylinky
ks - zelenina (ľadový šalát, mrkva, paprika, rajčiny, uhorky, čínska kapusta)
1ks - kyslá smotana
1/2lžička - soľ
1stroužek - cesnak
příprava - 10
vaření - 5
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account