Pribináček

Vytisknout recept
Posílám recept na úžasný Pribináček 🙂 doma nám často zůstává před koncem spotřeby tvaroh, smetana ke šlehání, tak proč to nevyužít na výborný jogurt.
Jako všechny moje recepty - dělám vše od oka podle chuti a toho, co máte doma. Smetanu můžete klidně nahradit i mascarpone či jogurtem.
Nejčastěji si však vyšlehám smetanu ke šlehání spolu s vanilkovým cukrem a poté do ní vmíchám tvaroh a zakysanou smetanu, ještě dochutím cukrem a hotovo 🙂
Část krému dám do misek, mezitím si rozehřeji ve vodní lázni čokoládu s trochou mléka - aby neztuhla a čokoládu poté naliji na část krému.
Můžu přidat ovoce nebo piškoty a nahoru dám opět dalšá část krému.
Nakonec ještě zasypu trochou kakaa a dám zatuhnout 🙂
Často používám i mrazené maliny, ale je třeba počítat s tím, že pustí trochu vody.
 
 
ks - Smetana ke šlehání
ks - Tvaroh ve vaničce
ks - Zykysaná smetana
ks - Cukr
ks - Ovoce
ks - Čokoláda
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Cukroví
Uvařila MarieBělíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account