Plněná Ryba

Vytisknout recept
Ryby vykostíme a nafiletujeme na větší plátky vhodné k rolování.Osolíme,pokapeme citronem,dáme stranou.
Do mističky smícháme ostatní koření a ingredience a promícháme.
Na plátky ryby,tedy na okraj dáme lžíci náplně a zarolujeme a párátky připícháme tak aby se nám ryba nerozbalila.
Bud je mužeme smažit na oleji,nebo pokud máme filety jen tresčí,tedy ty tenké,tak musíme namazat pořádně a naskládat do zapekací mysky a zbytkem opatlat a zapéct v treoubě.Obojí je vynikající.
Je to indický recept,já dělám obě varianty ,ale originál jsem jedla ten z čerstvé r
filety 5ks - Mořská Ryba-nejvhodnější platýz,halibut,tady v čr treska.
3ks - cibule
150g - kokosová moučka
ctvrtlžička - Mletý zázvor
Několikks - Listy máty-sekané
pulsklenička - Smetana nebo jogurt podle požadované hustoty
2lžíce - Citronová štáva
1lžička - Mleté kari
1lžička - Sladká mletá paprika
4lžíce - Olej
1lžíce - Máslo
příprava - 30
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila petraschneiderova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account