Ovesná kaše Lotuska

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 2 minutes
Celkový čas 12 minutes
Porce 1 osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 100 ml sójového mléka
  • 50 g ovesných vloček
  • 25 g vanilkového proteinu
  • 3 g sladidla medu, třtinového cukru
  • 1 Lotus Biscoff sušenka 7,8 g
  • Na ozdobu
  • 30 g Lotus Biscoff pomazánky
  • 2 sušenky Lotus Biscoff 15,6 g

Instrukce

  • Z vloček si nameleme mouku, rozdrtíme sušenku, v mističce smícháme všechny ostatní ingredience a dáme vychladit do lednice na cca hodinu.
  • Rozehřejeme si pomazánku a opatrně nalijeme na naše vychlazené vločky. Dozdobíme rozpůlenou sušenkou a další rozdrobíme navrch.
  • Takto připravené vločky dáme přes noc do lednice.
4 Komentářů
  1. Naděžda Křičenská 1 rokem ago

    5 stars
    Velká dobrota.

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      Máme rádi i Cheesecake z lotusek, ale to uz je hrich, tohle je zdravejsi…

  2. Author
    NelaVávrová 1 rokem ago

    Tato určitě každému 🤭

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    mňam, ta by mi chutnala 🙂

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account