Go Back
+ osoba

Ovesná kaše Lotuska

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 2 minutes
Celkový čas 12 minutes
Porce 1 osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 100 ml sójového mléka
  • 50 g ovesných vloček
  • 25 g vanilkového proteinu
  • 3 g sladidla medu, třtinového cukru
  • 1 Lotus Biscoff sušenka 7,8 g
  • Na ozdobu
  • 30 g Lotus Biscoff pomazánky
  • 2 sušenky Lotus Biscoff 15,6 g

Instrukce

  • Z vloček si nameleme mouku, rozdrtíme sušenku, v mističce smícháme všechny ostatní ingredience a dáme vychladit do lednice na cca hodinu.
  • Rozehřejeme si pomazánku a opatrně nalijeme na naše vychlazené vločky. Dozdobíme rozpůlenou sušenkou a další rozdrobíme navrch.
  • Takto připravené vločky dáme přes noc do lednice.