Go Back
Print
Recipe Image
–
+
osoba
Smaller
Normal
Larger
Ovesná kaše Lotuska
Vytisknout recept
Kategorie
Chuťovka
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
10
minutes
min
Čas vaření
2
minutes
min
Celkový čas
12
minutes
min
Porce
1
osoba
Uvařila
NelaVávrová
Ingredience
100
ml
sójového mléka
50
g
ovesných vloček
25
g
vanilkového proteinu
3
g
sladidla
medu, třtinového cukru
1
Lotus Biscoff sušenka
7,8 g
Na ozdobu
30
g
Lotus Biscoff pomazánky
2
sušenky Lotus Biscoff
15,6 g
Instrukce
Z vloček si nameleme mouku, rozdrtíme sušenku, v mističce smícháme všechny ostatní ingredience a dáme vychladit do lednice na cca hodinu.
Rozehřejeme si pomazánku a opatrně nalijeme na naše vychlazené vločky. Dozdobíme rozpůlenou sušenkou a další rozdrobíme navrch.
Takto připravené vločky dáme přes noc do lednice.