Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem

Vytisknout recept
Před nedávnem jsem narazila u nás v marketu v rámci specializovaného týdne na čínské nudle "v akci", tak jsem k nim přibrala i mraženou zeleninu "na čínu", později doma vyndala kousek kuřecího prsního masa a nedělní oběd byl připraven pak během chvilenky.
Kuřecí maso jsem si pokrájela na malé kousky a naložila na pár hodin do směsi ze sojové omáčky, trošky oleje, soli, cukru, pepře a koření "na čínu". Před přípravou oběda jsem si nakrájela cibuli na drobno, dala na pánev s troškou oleje a když byla tak akorát, přidala jsem kuřecí maso. To jsem ze všech stran důkladně opekla a následně k němu přidala i veškerou zeleninu. Dusila jsem pak chvíli pod pokličkou.
V samotném závěru jsem pokličku sundala, aby se případná tekutina stihla odpařit, dochutila a nakonec smíchala s uvařenými nudlemi dle návodu na obale.
 
250g - kuřecí prsa
ks - sojová omáčka, sůl, cukr, pepř, troška oleje, koření na čínu
1ks - cibule větší
1ks - mražená směs na čínu - sáček
ks - zbytky zeleniny, co byly doma - červená kapie, pórek, světlá paprika
1ks - čínské nudle - balení - 250g
příprava - 15
vaření - 45
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Jaroslava Korpášová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account