Obilná kaše s jahodami a skořicí. Posnídejte vlákninu, dodejte energii a podpořte dobrou náladu.

Vytisknout recept
Dodejte svému tělu i duši to nejlepší hned po ránu. Hýčkejte se a rozmazlujte dokonalou snídaní, která vás zasytí, dodá energii, elán a vitalitu do celého dne.
Co budete potřebovat na jednu porci?
  • ¾ hrnku jemných obilných (nebo ovesných) vloček
  • ¼ l (mandlového) mléka
  • 2 PL medu
  • Špetka mleté skořice
  • 8 ks čerstvých jahod
  • Mátové lístky na ozdobení
  • 1 PL kokosového oleje
  • 1 PL třtinového cukru
Obilné vločky namočte do mléka a nechte chvilku odstát.
Jahody překrájejte na půlky.
Kokosový olej zahřejte v rendlíku a přidejte jahody. Přisypte třtinový cukr se skořicí a poduste asi 3 minuty.
Namočené ovesné vločky přendejte do kastrůlku a povařte do zhoustnutí. Odstavte, oslaďte medem a nalijte do misky. Zalijte horkou jahodovou omáčkou, dozdobte lístky čerstvé máty a podávejte.
Dobrou chuť.
 
 
 
3/4hrnek - Obilné vločky
1/4 l - (Mandlové) mléko
2lžíce - Med
1špetka - Mletá skořice
8ks - Čerstvé jahody
3ks - Mátové lístky
1lžíce - Kokosový olej
1lžíce - Třtinový cukr
příprava - 10
vaření - 2-3
Kategorie Dezert
Uvařila JaroslavaFrančíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account