(Ne) tradiční řízeček

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 10 minutes
Uvařila JaroslavaFrančíková

Ingredience

  • 600 g Maso na řízky (kuřecí, krůtí, vepřové, králičí)
  • 4 lžíce Hladká mouka
  • 2 ks Vejce
  • 100 g Strouhanka
  • 1 lžíce Slunečnicová semínka
  • 1 lžíce Dýňová semínka
  • 1 lžička Chia semínka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 150 g Olej na smažení

Instrukce

  • Milé ženy,
    pokud jste milovnicemi řízků a to z čehokoliv, přináším vám inspiraci, jak vylepšit a obohatit jejich kabátek!
     
    Co budeme potřebovat:
    4 plátky masa po 150 g (takové, co máte rády), můžete použít i rybu (treska je skvělá) sůl pepř mletý
    Na kabátek:
    Hladkou mouku, 4 PL Vajíčka 2 ks Strouhanku (dle potřeby)Semínka slunečnice, dýně a CHIA
    Maso si naklepejte, osolte a opepřete.
    Obalte v hladké mouce a v rozšlehaných vajíčkách. Do strouhanky přidejte semínka a důkladně promíchejte. Na masíčko pěkně při obalování napěchujte.
    Smažte dozlatova po obou stranách. Chutnají opravdu báječně.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account