Malinové blondies

Vytisknout recept
Buchta s bílou čokoládou, které nikdo neodolá. Čokoláda se totiž hodí téměř ke všemu, od ovoce, přes ořechy, až po karamel
Kategorie Dezert
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 25 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 8 osob
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 120 g Univerzální mouky Babiččina volba
  • 2 vejce
  • 80 g třtinového cukru
  • 80 g rozpuštěného másla
  • 40 g oříškového másla my dáváme mandlové s bílou čokoládou
  • 60 g nasekaných mandlí nebo mandlových lupínků
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 vanička malin 125 g
  • 100 g bílé čokolády

Instrukce

  • V míse promíchejte nejprve cukr s rozpuštěným máslem, postupně do směsi zašlehejte vejce, přidejte také oříškové máslo. Promíchejte mouku s práškem do pečiva a do tekuté směsi přidejte. Nakonec nasekejte čokoládu a oříšky a opatrně vmíchejte do těsta.
  • Stáhněte do formy a přidejte nakonec i maliny – vmáčkněte je do těsta. Předehřejte troubu na 170 °C. Pečte v zapékací formě nebo pekáčku asi 25 minut. Buchta by měla být vláčná, ale ne nadýchaná (spíš jako brownies – lehce nedopečené a jemné).
3 Komentářů
  1. NelaVávrová 1 rokem ago

    nádhera 🙂 znám brownies.

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Krásně to vypadá 🙂

  3. 5 stars
    Velká dobrota. Určitě udělám.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account