makrelová pomazánka

Vytisknout recept
Z makrel odřízněte hlavu i ocas a sloupněte kůži. Pak je rozevřete, odstraňte páteř a žeberní kosti. Maso prsty rozdělte na vločky a lehce promněte prsty, abyste mohli odstranit všechny zbylé kůstky. Jde to snadno, protože maso uzených makrel je vláčné. Vykostěné maso dejte do misky, přidejte kysanou smetanu, sůl a pepř, citronovou šťávu, cibuli a nasekané ředkvičky. Promíchejte důkladně, ale nepřehánějte to, je fajn, když v pomazánce zůstane znatelná struktura rybího masa.
2ks - uzená makrela
150g - zakysaná smetana
1špetka - sůl, pepř,
1lžíce - citronova šťáva
0,5ks - cibule
příprava - 20
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Uvařila FrantiškaVozdecká

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account