Mätové kornútky

Vytisknout recept
1) Z papiera na pečenie vystrihneme 10 koliesok o priemere 8 cm. Zavinieme do kornútkov a upevníme (ja som ich prelepila trošku)
2) Vnútro kornútkov potrieme rozpustenou čokoládou. Keď čokoláda stuhne - nanesieme ďaľšiu vrstvu a zopakujeme to aj 2-3x.
3) Maslo vymiešame s cukrom. Mätový likér premiešame so sušeným mliekom a pridáme do krému.
4) Zo stuhnutých čokoládových kornútkov dáme dolu papier a naplníme ich krémom. V chladničke necháme stuhnúť
100g - horká čokoláda
100g - maslo
60g - práškový cukor
30ml - pepermintový likér
2lžíce - sušené mlieko
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Cukroví
Uvařila JankaBodzíková ml.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account