Lívanečky z kyšky

Vytisknout recept
Kyšku, vejce, mouku, kokos a sůl smícháme v míse. Připravíme si jablka na plátky.
Těsně před smažením přidáme do těsta máslo.
Na rozpálenou pánev s olejem nalijeme těsto, poklademe jablky a zase zalijeme těstem.
Po chvíli obrátíme a opečeme z druhé strany.
Zdobíme zakysanou smetanou, javorovým sirupem a skořicí.
250ml - Kyška
2ks - Vejce
100g - Ovesná mouka
2lžíce - Strouhaný kokos
2lžíce - Máslo
ks - Sůl špetka
1ks - Zakysaná smetana
2ks - Jablka na plátky
ks - Skořice
ks - Javorový sirup, rýžový olej
příprava - 5
vaření - 10
Kategorie Dezert
Uvařila AntonínMikeška

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account