Jednoduchý zelný salát
-
Zapečený květák s mletým masem
HelenaSvatková||Recepty
Do mletého masa přidáme sůl, pepř a česnek, promícháme a dáme do pekáčku. Oblanžírovaný květák rozdělíme na růžičky a...
-
Houbová omáčka
MarieVeselá||Recepty
1. Dvě lžíce másla rozpusťte v širším kastrolu, pak na něm nechte zesklovatět cibuli nakrájenou najemno. 2. Přidejte dobře...
-
Filírovaný pštrosí steak a pyré z pečeného pastináku
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Nechte se unést skvělou chutí pštrosího masa. Vyzkoušejte maso, které ještě nepatří mezi základ naší kuchyně, ale má všechny...
-
Mrkvová – malinko pikantní polévka
Lenka Hudečková||Recepty
Protože potřebuji vydatnou večeři, ale nechci nic těžkého, dělám nyní krémové, husté, zeleninové polévky... Dneska jsem zvolila mrkev jako...
-
Jahodovo-řepové nanuky
LucieDelicious||Recepty, dezert
Jahodovo-řepové nanuky 2 hrnek JahodyČervená řepa1 lžička Vanilkový extrakt1 lžíce Javorový sirup Vyzkoušejte netradiční osvěžení pro horké letní dny!...
-
Irish stew – nejoblíbenější jídlo smaragdového ostrova
KristinaGrey||Recepty
Začněte s tím, že si moukou poprášíte maso (nasekanou oháňku) a na rozehřátém ghí ho ze všech stran opečete...
-
Zapekané cestoviny
Emília Balonová||Recepty
Ak máme čas, alebo nám zostali cestoviny so zeleninou na druhý deň z tohto receptu: http://www.zenysro.cz/recepty/hlavni-jidlo/rychle-cestoviny-so-zeleninou Zamiešame zeleninovú...
-
MRAŽENÝ JOGURT S LETNÍM OVOCEM
KateřinaGoroškov||Recepty
příprava: snadná, doba přípravy: 2 hodiny, porce: 2