Rýžová kaše s jablky a skořicí

Vytisknout recept
 
Jablka oloupeme, vykrojíme z nich jadřince a nakrájíme na malé kostičky. Dáme je do hrnce a přidáme pár lžic vody, skořici a vanilku. Vaříme, dokud jablka nezměknou. Poté přisypeme vločky, přidáme mléko a vaříme asi 5 minut do změknutí vloček. Nakonec ochutíme sirupem podle chuti.
Dobrou chuť! 🙂
 
Článek, proč je dobré nezapomínat na snídani najdete zde: https://www.allnature.cz/snidejte-a-zacnete-den-s-usmevem-a-plni-zivota-p1194700/
Blogerka Michaella
 
(Zdroj receptu, obrázku, článku - https://allnature.cz)
200g - RÝŽOVÉ VLOČKY
500 ml - KOKOSOVÉ MLÉKO
2-3ks - JABLKA
4kapka - AGÁVOVÝ SIRUP
1/2lžička - SKOŘICE
1ks - VANILKA
příprava - 5
vaření - 15-20
Kategorie Chuťovka
Uvařila Blogerka Michaella

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account