Grilovaná klobása s patizonem

Vytisknout recept
Vinnou klobásu rozdělíme na 4 díly, svineme do spirály a propíchneme špejlí.
Patizon zbavíme stopky a nakrájíme na asi 1 cm silné plátky. Petržel nahrubo nasekáme.
Plátky patizonu grilujeme na rozehřátém grilu z obou stran (asi 6 až 8 minut). Grilovaný patizon dáme do mísy a dobře osolíme a opepříme. Zakápneme olivovým olejem a trochou citronové šťávy. Vmícháme petržel a necháme chvíli odležet.
Připravené klobásky grilujeme na středním žáru z obou stran (dohromady asi 10 až 12 minut). Poté je podáváme společně s grilovaným patizonem.
600g - vinna klobása
1ks - patizon
2hrst - čerstvá listová petržel
2lžíce - olivový olej
PŘIMĚŘENĚšpetka - sul, pepř, citron
příprava - 20
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila DagmarKostenková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account