Všechny vyjmenované suroviny (kromě kávy a kakaa) jsem dala do hnětací mísy
a vymíchala metlami do hustého krému.
_5eaeae4b6d1f1.jpg)
Formu na dorty jsem vyložila potravinovou fólií a na dno naskládala piškoty,
zakapala je vychlazenou kávou, do které jsem přidala asi lžíci rumu.
Na piškoty jsem dala krém, znovu vrstvu piškotů, zalila kávou, krém a piškoty.
Vrchní vrstva je krém.
A zcela navrchu posypáno dobrým kvalitním holandským kakaem.
Zakryjeme fólií a dáme chladit do lednice.
Není to díky piškotům asi zcela zdravý dort, ale vše ostatní jsem se snažila
udělat zdravé.
Jedlé už asi po dvou hodinách, ale lepší je nechat dort vychladit do druhého dne,
aby piškoty hezky zvláčněly a chutě se spojily.
Hudlenka
500g - bílý jogurt poctivý, hustý200g - zakysaná smetana250g - jogurt netučný2-3lžíce - Stévie cukr1ks - vanilkový cukr240 g - piškotyks - kakao na posypání1/2hrnek - silná káva instatní příprava - 20vaření - 0