Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila KristinaGrey

Ingredience

  • 1 ks Listové těsto
  • 1 ks Ančovičky v oleji
  • 1 hrnek Černé olivy
  • 5 ks Cibule
  • 2 lžíce Olivový olej

Instrukce

  • Extrémně jednoduchý a výborný cibulový koláč - pokud čekáte návštěvu a máte 20 minut na přípravu pohoštění, je tento rychlý recept ideálním řešením. Cibuli pokrájíme na měsíčky a orestujeme do zavadnutí na olivovém oleji. Necháme zchladnout, poklademe na rozválené listové těsto, ozdobíme ančovičkami a olivami, pokapeme olejem a pečeme v troubě na 180 stupňů asi 15 minut Výborně chutná teplý i za studena. Dobrou chuť!

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account